Stiri

Jo Stenuit a fost numit director de design Mazda Europa

De 31 octombrie 2018No Comments

Mazda a anuntat astazi numirea lui Jo Stenuit (49 de ani) in functia de director european de design. Jo il inlocuieste pe Kevin Rice care a parasit Mazda in august 2018.

Jo este absolvent al Colegiului Regal de Arta din Londra si face parte din echipa de design Mazda din Europa de peste douazeci de ani. A detinut diverse functii la centrul european de design Mazda din Oberursel, Germania.

Cea mai recenta functie ocupata a fost cea de Head of Interior Design and Brand Style, fiind responsabil pentru imbunatatirea imaginii brandului Mazda in Europa. El a fost principalul designer de interior al celor doua masini concept Kiyora (2008) si Hakaze (2007), precum si al generatiei anterioare a modelului Mazda3 (2008). A petrecut, de asemenea, doi ani in sediul general Mazda din Hiroshima, dezvoltand designul interior al modelului Mazda CX-7 (2004-2006).

„Multumita filozofiei noastre de design KODO – Soul of Motion, designerii Mazda din Europa si din alte parti ale lumii au fost un factor-cheie al succesului produselor noastre, creand masini frumoase care rezoneaza cu clientii nostri”, a spus Jeff Guyton, presedinte si CEO Mazda Motor Europe. „Suntem incantati ca Jo, care intelege brandul in profunzime, va conduce echipa noastra de design din Europa. Stim ca, impreuna cu echipa sa, va continua sa se asigure ca filozofia noastra este aplicata nu numai masinilor noastre, ci in tot ce facem „.

In noul sau rol, Jo va raporta lui Ikuo Maeda, Global Design Chief Mazda, precum si lui Hajime Seikaku, vicepresedinte R&D european al Mazda.

Share

Leave a Reply

twelve − five =