Stiri

Jucatorii lui Manchester United refuza sa conduca masinile sponsorului Chevrolet

De 5 noiembrie 2014No Comments

Contractul dintre prestigiosul club de fotbal Manchester United si cea mai vanduta marca de automobile din America – Chevrolet – a stranit un scandal imens. Chiar sefii GM, proprietarul Chevrolet, au contestat suma imensa pe care marca auto trebuie sa o plateasca pentru ca Manchester United sa joace pe tricouri cu sigla Chevrolet.

S-a vorbit despre relevanta acestui act de sponsorizare in contextul in care marca americana si-a retras operatiunile din Europa, iar Manchester este totusi un club care activeaza in competitiile fotbalistice europene.

Cu toate acestea, contractul a continuat sa deruleze, iar incepand cu acest sezon, fotbalistii legendarei trupe britanice joaca pe piept cu insemnele automobilelor Chevrolet. Pentru 47 de milioane de lire sterline pe an, clubul de pe Old Traford asigura o expunere larga companiei de automobile. In baza acestui contract, Chevrolet a asigurat o flota gratuita de masini pentru jucatorii lui Man United, insa acestia au refuzat sa le foloseasca.

Desi este vorba in mare parte de modele Corvette si Camaro, fotbalistii continua sa mearga cu masinile personale, precum Porsche 911 sau Range Rover Sport. Singura exceptie o face Louis van Gaal, managerul echipei, care conduce un model Captiva, masina care ii apartine personal. 

Surse apropiate echipei sustin ca doar membrii staff-ului folosesc aceste masini Corvette si Camaro, iar un oficial Chevrolet a explicat ca jucatorii nu sunt obligati sa o faca, fiind un program voluntar de promovare.  

Share

Leave a Reply

3 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373