Special

Kalashnikov reinventeaza Moskvitch-ul si vrea sa concureze cu Tesla

De 24 august 2018No Comments

Compania ruseasca de arme si munitii Kalashnikov, celebra pentru pistolul mitraliera AK-47, a facut un tur de forta la un eveniment international de tehnica militara unde a prezentat un nou pistol mitraliera dar si un vehicul militar electric.

Denumit oficial  CV-1 concept, vehiculul retro este o reinterpretare moderna, cu tren de rulare electric, a legendarului Moskvitch din lumea comunista dinainte de 1990. Designul frontal este marcat de prezenta unei grile triple, prevazute cu 6 blocuri de LED-uri. Linia retro a coroseriei a primit un suflu nou prin geamurile fumurii, jantele masive pentru o caroserie de Moskvitch si amplasarea portului de incarcare sub hayonul spate.

Totul pare insa o munca de atelier mai putin serioasa, in conditiile in care compania Kalashnikov a refuzat sa pofere date despre sistemul de propulsie electrica, insa a precizat ca vehiculul sprinteaza pe prima suta in 6 secunde si are o autonomie de 350 km.

Nivelul de amatorism cu care Kalashnikov s-a prezentat recent si in cazul unui robot militar intens ridiculizat in presa internationala a continuat si in cazul acestui Moskvitch electric despre care purtatoarea de cuvant a companiei a declarat ca are menirea de a concura cu Tesla fara sa ofere insa alte detalii.

ТИЗЕР_ЭЛЕКТРИЧЕСКИЙ КОНЦЕПТ-КАР CV-1

Мы тестируем собственную технологию электрического суперкара. Электрический концепт-кар CV-1 в ретрокузове «ИЖ-Комби» (вы его узнали) на «Армии-2018»: https://kalashnikov.media/video/technology/kalashnikov-testiruet-sobstvennuyu-tekhnologiyu-elektricheskogo-superkara2

Publicată de Калашников pe Joi, 23 august 2018

 

 

Share

Leave a Reply

3 × five =