Stiri

Ken Block va colabora cu Audi in segmentul electromobilitatii

De 22 septembrie 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Pilotul american Ken Block, faimos pentru clipurile in care conduce la limita supercaruri in locatii iconice, va lucra cu Audi, exclusiv in segmentul mobilitatii electrice. “La Audi, sportul cu motor consolideaza drumul tehnologiilor viitoare. Electrificarea schimba regulile jocului, asa cum a facut-o tractiunea quattro la momentul sau. Cu Ken Block am descoperit lucruri interesante. care se potrivesc perfect strategiei noastre.” a declarat Julius Seebach, directorul Audi Sport GmbH

Cu ocazia vizitei la Ingolstadt, Block a condus cateva modele sportive legendare, printre care Audi Sport quattro S1, Audi V8 quattro din DTM, precum si vizionarul e-tron Vision Gran Turismo. Desi este cunoscut drept un “petrolhead”, americanul isi reevalueaza orientarea, testand recent mai multe vehicule electrice, in vreme ce la etapa finala a raliului Dakar 2020 a inregistrat cel de-al treilea timp cu un prototip electric.

De asemenea, in acelasi an a castigat cursa inaugurala a raliului “Projeckt E”, la Holjes, Suedia. “Audi RS e-tron GT m-a surprins cu adevarat. Masina este incredibil de rapida si foarte manevrabila. Centrul de greutate este foarte coborat, ceea ce ajuta la schimbarile rapide de directie”, a adaugat Ken Block.

Share