HighlightStiri

Kia a prezentat noua nava amiral K900

De 21 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Daca Hyundai a mers pe maina unui nou brand – Genesis – pentru a comercializa modelele premium, Kia ramane in matca sa cu primul sau model care atinge sau tinde catre segmentul premium.

Noul K900 a fost prezentat oficial de marca sud-coreeana inainte sa debuteze in fata publicului larg la Salonul Auto de la New York. Noua nava amiral Kia creste atat in lungime  cat si in latime fata de modelul pe care il inlocuieste. Spre exemplu, K900 depaseste ca lungime Mercedes S-Class.

Estetica modelului a fost proiectata in centrele de design ale marcii din Coreea si California si este pusa in lumina de noua stilistica acordata grilei frontale, cu 176 de celule, dar si de noile blocuri optice cu LED-uri. Pentru a da o nota premium, exteriorul a fost prevazut cu o sumedenie de accente din crom.

Interiorul promite un lux desavarsit desi tema de design respecta principiile minimalismului. Folosirea unei tapiterii din piele, accentele metalice si din lemn, display-ul de 12,3 inch si ceasul analog creat de producatorul elvetian Maurice Lacroix definesc atmosfera relaxanta propusa ocupantilor.

Noul model va fi lansat pe pietele din intreaga lume in cursul acestui an, tot atunci urmand sa fie prezentate si motorizarile disponibile pentru noul  Kia.

Share

Leave a Reply

thirteen − 2 =