Stiri

Kia a prezentat noul shooting brake ProCeed

De 13 septembrie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Kia a prezentat astazi doua versiuni ale gamei Ceed: ProCeed si Ceed GT, modele care vor debuta oficial la Salonul Auto de la Paris. Gama Ceed se extinde astfel la 4 versiuni, care includ modelul hatchback si cel Sportswagon.

Punctul de atractie a fost noul Kia ProCeed, model care a tinut sa urmeze indeaproape liniile conceptului prezentat anul trecut si sa se transforme astfel dintr-un hatchback in 3 usi intr-un shooting brake cu 5 usi. Cu o lungime de 4.605 mm si o inaltime de 1.422 mm, noul ProCeed este cu 5 mm mai lung si cu 43 mm mai jos decat varianta break.

Kia ProCeed cu caroserie shooting brake, realizata la centrul de design din Europa, de la Frankfurt, va fi pozitionat ca varf de gama de catre producatorul sud-coreean. Oferit in variantele de echipare GT-Line si GT, ProCeed exceleaza prin designul sau si mai putin la capitolul motorizari de top. ProCeed GT-Line propune motorizarile 1.0 litru T-GDI cu 118 CP,  1.4 litri T-GDI cu 138 CP si 1.6 litri CRDi cu 134 CP pentru clientii de diesel. Varful de gama, ProCeed GT va fi propulsat de un 1.6 T-GDI cu 201 CP. Noul ProCeed va fi produs in fabrica marcii Kia din Slovacia iar vanzarile vor debuta in primavara anului viitor.

Pentru clientii care doresc un Ceed cu un caracter sportiv mai pronuntat insa nu doresc un shooting brake, Kia a pregatit versiunea Ceed GT, care aduce o serie de elemente estetice la exterior si pastreaza motorizarea si transmisia cu dublu ambreiaj ale lui ProCeed GT.

Share

Leave a Reply

thirteen − nine =