Stiri

Kia anunta un concept crossover pentru Frankfurt

De 9 august 2013No Comments

Kia a anuntat planurile de a dezvalui un concept de segment B la Salonul Auto de la Frankfurt, in luna septembrie a acestui an. Producatorul coreean descrie vehiculul ca pe un prototip dramatic care va deschide calea unui nou competitor in segmentul subcompact.

Din imaginea teaser publicata de constructor, se poate specula ca va fi cazul unui model crossover, insa alte detalii oficiale nu au fost oferite publicitatii. In acest fel, Kia doreste sa intre in jocul SUV-urilor de segment B, o piata deschisa odata cu lansarea lui Nissan Juke. Foarte elastic, acest segment cunoaste o dezvoltare extrem de mare, doar in ultimul an populandu-se cu modele precum Renault Captur, Opel Mokka sau Peugeot 2008. Mai mult, se pregatesc cu modele dedicate Volkswagen si Ford.

Conceptul va imprumta o serie de elemente de pe cee’d GT / pro_cee’d GT cum ar fi blocurile optice si luminile de ceata. Pluseaza cu o capota sculptata, aripi proeminente si un spoiler cu insertii din fribra de carbon. Daca exteriorul ofera o tenta futurista, interiorul este dominat suta la suta de acest tip de design.  Mai multe informatii vor fi disponibile odata cu prezentarea oficiala din 10 septembrie de la IAA Frankfurt. 

Share

Leave a Reply

nine + 20 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373