Stiri

Kia Niro concept, in premiera la Frankfurt

De 3 septembrie 2013No Comments


Kia Niro țintește să devină un posibil viitor model de segment B, ce ar putea să ia cu asalt mediul urban cu stil și tenacitate, iar cu ocazia lansării la Salonul Auto de la Frankfurt 2013 a dezvăluit publicului și un nou tren de rulare inovator. Automobilul a fost desenat la studioul de design Kia din Frankfurt, la mai puțin de un kilometru distanță de locul în care este expus pentru prima dată, sub îndrumarea directă a lui Gregory Guillaume, șeful de design Kia pentru Europa.

Fiind capabil să accepte orice fel de provocare, indiferent de producătorul de automobile care i-o adresează, Kia Niro combină un caracter ștrengăresc cu o caroserie robustă și impunătoare, dar foarte stilată în același timp, care prezintă elemente constructive contrastante, cum ar fi cele fabricate din oțel inoxidabil, totul fiind împachetat într-o construcţie foarte compactă.

Născut din intenția Kia de a descoperi noi opțiuni în ceea ce privește automobilele de dimensiuni compacte, cu care să mulțumească dorințele tuturor, inclusiv ale celor care tind spre mașini de dimensiuni mai mici, Niro prezintă unele accente intrigante, dotări și caracteristici care nu sunt întâlnite foarte des pe acest tip de autoturisme.

Pentru că a fost gândit în Europa, conceptul Niro respectă tendințele și gusturile europenilor în materie de autoturisme și a ținut cont de așteptările pe care clienții europeni pretențioși le au de la un produs complet nou. Lansarea oficiala de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi folosita de către Kia pentru a studia potențialul unui eventual vehicul de serie bazat pe acest concept, în funcție de reacțiile pe care Niro le va stârni.{gallery}kia-niro{/gallery}

Share

Leave a Reply

10 + one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373