Stiri

Kia prezinta la Chicago versiunea electica a modelului Soul

De 7 februarie 2014No Comments

Kia ne-a prezentat informatii despre noul model electric inca de anul trecut, insa prima intalnire cu publicul are loc la salonul auto de la Chicago, ce se desfasoara in perioada 8-17 februarie.

Pe langa modificarile necesare pentru un vehicul electric, printre care se numara priza de alimentare si indicatoarele specifice din plansa de bord, Soul EV se deosebeste de versiunile standard si prin designul jantelor si al farurile LED, precum si prin paleta de culori.

Bateria cu Litiu de 27 kWh este montata in podea si ajuta la coborarea centrului de greutate al masinii, precum si la cresterea rigiditatii cu 5%. Aceasta alimenteaza un motor electric de 110 CP care asigura un demaraj pana la 100 km/h de aproximativ 12 secunde si o viteza maxima de 145 km/h.

Kia Soul EV utilizeaza o pompa de caldura care va folosi caldura generata de motor si baterie pentru a incalzi habitaclul. Deasemenea, pentru a se conforma cu viitoarea lege federala care va intra in vigoare in Statele Unite, masina va emite un sunet camd viteza scade sun 12 mph (20 km/h), sau cand merge cu spatele. 

Share

Leave a Reply

twenty − one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373