Stiri

Kia prezinta la Geneva bicicleta electrica K-velo

De 2 martie 2015No Comments

Kia a publicat un prim teaser cu bicicleta electrica  K-velo pe care o va prezenta, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva.

Sunt putini cei care stiu ca marca sud-coreeana Kia produce biciclete inca din 1944 iar acum au trecut la o versiune electrica propulsata de un motor electric de 250 w si dezvoltat de Bosch.  

Motorul este alimentat de o baterie litiu-ion de 36 volti si produce instant un moment maxim de 45 Nm. Varianta de oras a bicicletei K-velo are o autonomie electrica de 70 km, in timp ce varianta Mountain Bike ajunge la o autonomie electrica de 50 km.

Incarcarea bateriei detasabile se poate face de la orice priza normala iar un plin se realizeaza in maximum patru ore. Cadrul bicicletei este din metal, ceea ce duce masa vehiculului cu doua roti la 20 kg.

Kia K-velo City si K-velo MTB, bicicletele care vor fi prezentate in standul Kia de la Geneva, poate ajunge amandoua la viteza maxima de 25 km/h. 

Share

Leave a Reply

14 − 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373