Stiri

Kia schimba denumirea aplicatiei si sistemului telematic in „Kia Connect”

De 2 octombrie 2021No Comments

UVO Connect se numeste acum Kia Connect, iar Jason Jeong, presedinte Kia Europe si Kia Connect, a comentat cu aceasta ocazie: „Prin redenumirea sistemului nostru telematic de la bord si a aplicatiei in Kia Connect, aratam clar clientilor ca functionalitatile sale sunt acolo pentru a oferi o conexiune perfecta intre proprietar, automobil si mediu. Profitand de suita cuprinzatoare de tehnologii Kia Connect, clientii se pot astepta la calatorii mai putin stresante ca niciodata.”

Aici sunt incluse „Navigatia online”, un serviciu care se bazeaza pe date in timp real si istorice din trafic, furnizate pe baza sistemului ”on cloud”, Kia Connect Live Services, o suita de functii care utilizeaza o gama mai larga a celor mai buni furnizori de date, oferind clientilor informatii mai precise despre trafic, disponibilitatea locurilor de parcare si costurile aferente, locatiile si preturile pentru statiile de alimentare si punctele de incarcare EV, prognozele meteo etc.

Aplicatia Kia Connect permite utilizatorilor sa acceseze de la distanta informatii despre automobil prin intermediul smartphone-ului, precum date si statistici de calatorie, locatia automobilului si starea blocarii acestuia. Proprietarii de automobile electrice pot folosi aplicatia pentru a seta climatizarea, pentru a vizualiza starea de incarcare a bateriei si autonomia disponibila. De asemenea, utilizatorii pot verifica si modifica setarile automobilului direct de pe smartphone, inclusiv preferintele de navigare, radio si Bluetooth. La pornirea masinii, clientii sunt intampinati automat cu setarile lor preferate, economisind timp si facand fiecare calatorie mai placuta. 

De asemenea, utilizatorii pot accesa functiile ‘last mile navigation’ si ‘valet parking mode’* prin intermediul aplicatiei Kia Connect. Functia „last mile navigation” ii ajuta pe clienti sa navigheze catre destinatia finala prin intermediul smartphone-ului o data ce masina lor este parcata folosind Google Maps sau indrumarea oferita prin realitatea augmentata 
Sistemul Kia Connect va fi lansat in gama europeana Kia in lunile urmatoare, in timp ce aplicatia Kia Connect va fi disponibila pentru descarcare online in Google Play si Apple App.

Share