Stiri

Kia si IONITY ofera incarcare de mare putere pentru clientii modelului EV6

De 27 aprilie 2021No Comments

Noul crossover electric Kia EV6 va fi disponibil alaturi de o retea extinsa de statii de incarcare de mare putere si o platforma de plata integrata in Europa. In calitate de membru al parteneriatului cu IONITY, Kia poate oferi clientilor preturi reduse pentru incarcare la singura retea paneuropeana de statii ultra-rapide de 350 kW

Una dintre numeroasele caracteristici high tech ale lui EV6 este pachetul de baterii de 800 Volti, care ofera capacitati de incarcare de mare putere pentru prima data in acest segment. La punctele de incarcare IONITY este nevoie de doar 18 minute pentru a incarca bateria de la 10% la 80% si de mai putin de 4 minute jumatate pentru 100 km, autonomia maxima a lui EV6 fiind de peste 510 km.

Parteneriatul Kia cu IONITY ofera clientilor acces la peste 400 de statii de incarcare de mare putere din 24 de tari europene. Reteaua are un punct de incarcare la fiecare 120 km din reteaua internationala de autostrazi, folosind standardul european CCS si sursa de energie 100% regenerabila. 

Kia ofera doua pachete de tarife pentru a se adapta nevoilor utilizatorilor. Pachetul access, care va fi disponibil mai tarziu in acest an, costa doar 4,5 euro pe luna si ofera clientilor preturi inferioare mediei la energie – de 0,52 euro/ kWh comparativ cu nivelul de 0,79 euro / kWh disponibil la majoritatea statiilor de incarcare publice din Europa. Pachetul Kia Power, care este disponibil din luna mai, se adreseaza utilizatorilor mai frecventi care – pentru un abonament lunar de 13 euro – pot accesa preturi ale energiei de la 0,29 Euro/kWh.

Toti clientii care comanda noul EV6 vor primi un abonament gratuit de un an la pachetul IONITY „Power” pana la sfarsitul anului 2022. in anumite tari, celor care pre-rezerva modelele EV6 Base si GT Line in aprilie li se va oferi si un abonament de un an la Kia Charge si un voucher cu credit de incarcare. aceeasi oferta va fi facuta gratuit tuturor comenzilor modelului EV6 GT confirmate pana la sfarsitul anului 2022.

Share