Stiri

Kia sustine Australian Open 2022

De 13 ianuarie 2022No Comments

Kia Corporation va sprijini turneul Australian Open 2022 cu o flota de 130 de automobile, compusa din Sportage, MPV-ul Carnival si crossover-ul 100% electric EV6. Automobilele vor transporta jucatorii, oficialii meciurilor si VIP-uri in jurul complexului Melbourne Park in timpul Openului de tenis, in perioada 17-30 ianuarie. La ceremonia oficiala de predare a automobilelor au participat directori ai Tennis Australia si Kia, fostul campion de la Australian Open, Rafael Nadal si campionul de tenis in scaun cu rotile Dylan Alcott.

O dezvoltare cheie pentru Australian Open 2022 este inaugurarea Kia Arena, un stadion cu o capacitate de 5.000 de locuri, care va gazdui meciurile turneului. Kia Arena este al patrulea cel mai mare stadion al turneului si a fost construit inaintea evenimentului din 2022. 

Directorul turneului, Craig Tiley, a laudat parteneriatul de doua decenii dintre Kia si Australian Open: „Parteneriatul dintre Kia si Australian Open este unul dintre cele mai lungi din sportul australian si pretuim si respectam aceasta relatie unica care ne-a ajutat sa dezvoltam turneul in evenimentul de sport si divertisment global premium care este astazi”.

Pe langa aceste evenimente si dezvoltari, Kia va opera un stand expozitional pentru modelul EV6 si diverse activitati de marketing cu continut digital captivant. in calitate de partener major exclusiv al australian Open 2002, Kia va continua sa ofere clientilor din intreaga lume experiente inovatoare, valorificand diversele sinergii create de turneul australian Open.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373