Stiri

Koenigsegg One:1 va ajunge la 450 km/h

De 30 septembrie 2013No Comments

Christian von Koenigsegg a oferit cateva informatii picante despre viitoarea creatie a marcii suedeze de supercaruri Koenigsegg. Denumit One:1, supercarul va avea un raport real masa – putere de 1:1, iar presedintele companiei a rostit cifra 1.400 atat pentru kg cat si pentru caii putere.

Testele simulate pe computere au aratat ca noul model va fi cel mai rapid din lume la sprinturile 0-200 km/h, 0-300 km/h si 0-400 km/h. Christian von Koenigsegg  a impresionat pe toata lumea cand a declarat ca supercarul suedez va ajunge de la 0 la 400 km/h in 20 de secunde, cu 25 de secunde mai rapid decat Bugatti Veyron.

Mai mult, Koenigsegg sustine ca One:1 va putea ajunge la viteza maxima de 450 km/h, ceea ce il va face cea mai rapida masina de serie din lume. Un prototip al modelului va fi gata pana la sfarsitul acestui an iar productia stabilita acum se va ridica la doar 6 exemplare.

Chiar daca pretul va fi substantial mai mare decat cel al lui Agera S, oficialii companiei cred ca tot vor pirde multi bani la constructia masinii. {gallery}Koenigsegg One{/gallery}

Share

Leave a Reply

7 + seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373