Stiri

Koenigsegg vrea sa faca transfer de tehnologii catre masinile normale

De 21 iulie 2015No Comments

Koenigsegg-regera

Cele mai multe supercaruri sunt construite de marci auto care apartin unor companii mai mari din industrie. In acest fel, tehnologiile de top de pe aceste masini ajung sa fie implementate, in ani, si pe automobilele de volum.

Este cazul modelelor de la Ferrari, Lamborghini, Bugatti sau Porsche. Insa exista si cazul in care un producator independent precum Koenigsegg nu face decat exemplare extrem de scumpe iar tehnologiile marcii suedeze nu pot ajunge cu usurinta pe alte modele auto apropiate de ceea ce poate fi considerat normal la o masina.

Acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat, daca este sa-l credem pe Christian von Koenigsegg, proprietarul marcii Koenigsegg, care a declarat ca ar putea exista un transfer de tehnologie de la masinile sale catre vehiculele accesibile publicului larg.  Practic, Christian von Koenigsegg  deschide usa unor negocieri cu alte grupuri auto, din care marca sa ar putea face parte pe viitor sau cu care macar ar putea colabora.

In ambele variante se urmareste scaderea costurilor, insa ramane de vazut care va fi directia exacta pe care Koenigsegg o va urma. Un lucru este insa clar, suedezii au ce sa puna pe masa dupa ce au dezvoltat incredibilul supercar One:1 sau sistemul hibrid direct pe supercarul Regera.

Share

Leave a Reply

nine + 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373