HighlightStiri

Kona Electric primeste un refresh estetic si de infotainment

De 11 noiembrie 2020noiembrie 12th, 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Este vorba despre un facelift, aplicat in primul rand exteriorului, cu grila frontala perfect etansa si plasarea asimetrica a portului de incarcare. Semnatura LED a luminilor de zi este noua, dar si farurile in sine, alaturi de barele de protectie sunt modificate ca forma.

Lungimea a crescut cu 40 mm, doar datorita parasocurilor mai promeninente, iar pe lista de culori disponibile pentru caroserie au aparut noi nuante, inclusiv doua optiuni bi-ton pentru plafon: negru sau alb.

La interior, Hyundai Kona electric primeste instrumentar de bord digital de 10,25 inci, in vreme ce sistemul de infotainment vine in standard cu ecran de 8 inci si optional de 10,25 inci. Conectivitatea Apple CarPlay si Android Auto este inclusa si se face wireless, iar aplicatia Bluelink pentru smartphone permite soferului sa comande de la distanta pornirea si oprirea incarcarii electrice, programarea sistemului de climatizare si ofera asistenta in timp real pentru o multime de informatii utile.

Hyundai Kona electric ofera doua configuratii ale sistemului de propulsie, fie cu baterie de 39,2 kWh, motor de 136 CP si autonomie de 305 km, fie cu baterie de 64 kWh, motor de 204 CP si autonomie de 484 km. Ambele motoare electrice au un cuplu maxim instantaneu de 395 Nm.

Faceliftul a presupus si un upgrade al sistemelor de asistenta a condusului, care inclus Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist si Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, care nu numai ca atentioneaza soferul, dar aplica si frana in caz de nevoie. 

Share