Blog

LaFerrari, la McLaren, la Geneva

De 27 iunie 2012No Comments

Ferrari si McLaren, cele mai galonate team-uri din Formula 1, continua lupta in afara pistei, cu doua modele care isi disputa suprematia pe sosea.

McLaren a furat startul celei de a 83-a editii a Salonului Auto de la Geneva si a dat drumul la sutele de cai putere promisi de supercarul P1.

Britanicii au reusit sa creeze agitatie destula in saptamanile dinaintea marelui eveniment elvetian insa nu a fost oare o tactica bine gandita?

Toata lumea stia ca Ferrari va aduce succesorul lui Enzo la Geneva si, tot la fel, toata lumea stia ca acesta va fi cel mai puternic Ferrari de strada pe care Maranello l-a oferit lumii. E greu sa concurezi cu Calutul Cabrat chiar daca te cheama McLaren, iar Formula 1 a demonstrat acest lucru de fiecare data.

Cumva McLaren a dorit momentul ei si a prezentat superbul supercar P1 inainte de salon. La Geneva a fost doar infatisarea in viu. Ferrari a mers direct la tinta si a mizat bine, stiind ca toata atentia va fi indreptata in directia standului rosu si mai ales in directia automobilului pe care l-a supranumit „The Ferrari”.

Intre cele doua masini sunt multe similaritati dar si multe deosebiri, de ordin tehnic mai ales (capacitate motor, dimensiuni etc). Insa in esenta sunt doua masini la fel, cel mai bun din ce a avut fiecare de oferit si cat de mult s-a putut prelua din nebunia tehnologica a Formulei 1.

Cine va fi mai bun, ramane de vazut.

Share

Leave a Reply

5 × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373