HighlightSpecial

Lamborghini continua „Avventura Urus” in Islanda

De 1 noiembrie 2018No Comments
;;;;;;;;;;;;;;;;

Lamborghini „Avventura” este un program de drumetie pe care marca italiana l-a organizat cu dedicatie pentru modelul Urus. Primul SUV al marcii de supercaruri a plecat incolonat in 7 exemplare sa descopere drumuri si peisaje deosebite in Islanda, facand deliciul unor imagini cu adevarat spectaculoase.

Programul Lamborghini a ajuns astfel intr-una dintre cele mai exotice locatii de pe Batranul Continent dupa ce a bifat si alte regiuni pitoresti precum Andalusia,  fiordurile norvegiene sau Transilvania.

Luand cu asalt drumurile golase ale Islandei, SUV-urile Urus au calatorit timp de 2 zile circa 900 km trecand practic prin mai multe anotimpuri, de la soare la vanturi arctice, la ploi sau chiar ninsoare, fara sa rateze vulcanii, aurora boreala sau aisbergurile vizibile de pe coasta islandeza.

Traseul a avut ca punct de plecare peninsula Reykjanes din sud-vestul Islandei si a continua pe coasta de sud. Scopul aventurei a fost sa demonstreze ca modul de rulare Terra de pe Urus transforma SUV-ul de inalta performanta intr-un model off-road iar toata aventura a luat sfarsit in capitala Reykjavik.

Share

Leave a Reply

one + fourteen =