Stiri

Lamborghini prezinta Aventador LP 700-4 Nazionale

De 22 aprilie 2014No Comments

Lamborghini a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Beijing  noua editie speciala Aventador LP 700-4 Nazionale. Creat prin programul companiei Ad Personam, supercarul utilizeaza un exterior Bianco Opalis cu accente rosii, albe si verzi.

Trimiterea celor trei culori este clara: steagul Italiei.  Jantele forjate de 20 si 21 inch cu finisaj din titan creeaza un constrat vizual puternic cu etrierele de frana vopsite in rosu.

Aventador Nazionale se mai poate lauda cu o carcasa transparenta de motor si un interior in doua nuante cu multe insertii din fibra de carbon. Scaunele au fost brodate cu steagul Italiei iar dunga aceluiasi motv national este prezenta si pe tapiteria plafonului sau bancheta din spate.

La fel ca modelul standard, Nazionale dispune de un motor V12 de 6.5 litri capabil sa dezvolte pana la 700 cai putere si un cuplu maxim de 690 Nm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 2,9 secunde si atinge viteza maxima de 350 km/h. {gallery}Aventador Nazionale{/gallery}

Share

Leave a Reply

3 × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373