Stiri

Lamborghini prezinta conceptul Egoista

De 14 mai 2013No Comments

Aniversarea de 50 de ani de la infiintarea firmei a fost sarbatorita de Lamborghini prin prezentarea unui concept cu totul special.

Desenat de Walter de Silva, noul concept a primit denumirea “Egoista”. De data aceasta nu este o coincidenta, cuvantul avand aceeasi semnificatie si in italiana, si in romana si a fost ales pentru ca masina ofera doar un singur loc.

Dupa conceptul Venemo prezentat in martie la salonul de la Geneva, Lamborghini reuseste sa ne surprinda iar cu un design si mai indraznet. Egoista ofera loc pentru o singura persoana iar liniile unghiulare ale caroseriei sunt scoase in evidenta de geamurile cu tenta portocalie si de jantele vopsite in aceeasi culoare.

Habitaclul este inspirat de elicopterul AH-64 Apache, singurul scaun fiind prevazut cu o centura cu prindere in patru puncte. Nu exista usi, accesul in habitaclu facandu-se ca la avioane.

Sub capota se afla motorul V10 de 5,2 litri de la Gallardo care a fost „ajutat” sa produca 600 CP. Lamborghini nu a facut nici un fel de precizare referitor va viitorul acestui model, dar este foarte posibil ca acesta sa ramana doar un exercitiu de design.

Share

Leave a Reply

13 − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373