Stiri

Lamborghini-ul Tamarei Ecclestone a disparut

De 18 aprilie 2013No Comments

Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, se afla din nou in centrul atentiei ca urmare a povestii complicate pe care o are cu fostul iubit si Lamborghini-ul lor comun.

Un Lamborghini Aventador detinut de Tamara Ecclestone, fiica patronului Formulei  1 – Bernie Ecclestone -, a disparut din garajul londonez unde era pus la pastrare.

Tamara Ecclestone a cumparat masina de la dealerul  Ziad Shawadi in perioada in care avea o relatie cu omul de afaceri Omar Khyami. Masina a fost trecuta pe numele lui Omar pentru a obtine un permis de parcare pentru rezidenti, dar era inregistrata la adresa Tamarei din Chelsea, Londra.

Fiica celui care conduce Formula 1 a incercat sa vanda masina din vara anului trecut, dupa despartire, insa a aflat ca fostul ei iubit a folosit masina drept gaj pentru un imprumut de 400.000 de dolari. Acest lucru a declansat o disputa legala intre cei doi.

Masina a disparut si sursele apropiate situatiei spun ca cei responsabili ar fi lucrat pentru dealerul Shawadi, care astfel si-a recuperat imprumutul acordat fostului iubit al Tamarei Ecclestone. Ecclestone a depus o plangere la politie ca urmare a acestui fapt. 

Share

Leave a Reply

nineteen + twelve =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373