Stiri

Land Rover a lansat noul Defender 130 cu 8 locuri

De 6 iunie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Emblematicul Defender 130 completeaza gama, alaturandu-se versiunilor 90 si 110. Defender 130 are propria paleta de culori, cu o noua optiune exclusiva, Sedona Red, care diferentiaza modelul. Caroseria acestuia a fost alungita cu 340 mm pentru a face loc celui de-al treilea rand de trei scaune, astfel ca interiorul are configuratia 2+3+3. In functie de layoutul interior, de cate randuri de scaune sunt pliate, portbagajul are un volum ce variaza intre 389 si 2.516 litri. Fiecare rand de scaune are sistemul propriu de ventilatie, iar optional este disponibil, exclusiv pentru acest model, Four Zone Climate Control.

In habitaclu apar noi optiuni de culori si materiale, dar si cele mai recente tehnologii conectate si sisteme de sasiu – inclusiv un nou ecran tactil PIVI Pro de 11.4 inci, functii standard Electronic Air Suspension si Cabin Air Purification Plus  Aditional echiparii First Edition, noul Defender 130 este disponibil in versiunile SE, HSE, X-Dynamic si X. 

Defender 130 integreaza platforma globala de locatie, what3words, oferind clientilor o navigare precisa chiar si in cele mai indepartate zone. tehnologia integrata permite ca adresele what3words sa fie introduse direct in bara de navigare din Pivi Pro Infotainment sau prin intermediul aplicatiei dedicate, functionand impreuna cu software-ul existent HERE de navigare si cartografiere conectat.

In ceea ce priveste motorizarile, sunt disponibile unitati Ingenium MHEV cu benzina, cu 6 cilindri, P300 si P400 mild-hybrid, dar si diesel D250 si D300, numarul din denumire fiind dat de valoarea puterii maxime. Toate versiunile Defender 130 sunt echipate standard cu sistemul Intelligent All-Wheel Drive (IAWD) Land Rover,  transmisie automata ZF cu opt trepte, suspensie pneumatica adaptiva si sistemul Terrain Response®.

Share