Stiri

Land Rover Classic lanseaza o editie limitata Defender Trophy

De 28 iulie 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

Divizia de vehicule clasice a pregatit 25 de exemplare Defender Works V8 Trophy II, bazate pe modelul Defender produs intre 2012 si 2016. Fiecare vehicul are un camuflaj unic, reprezentand 23 de locatii prin care legendarul 4×4 a avut aventuri in cei 70 de ani de la aparitie, aici fiind incluse Camel Trophy si The First Overland to G4 Challenge sau mai recentele expeditii din Africa de Sud, Laos si Peru.

Motorizarea este asigurata de un V8 de 5 litri, ce dezvolta 405 CP si 515 Nm, cuplat la o transmisie ZF cu opt rapoarte. Fiecare masina a trecut printr-un proces manual minutios de demontare si modificare a sistemelor de suspensie, franare si directie. Seria limitata va fi oferita pe caroseriile 90, 110 Station Wagon si, pentru prima data in configuratia Trophy, pe 110 Double Cab Pick-Up. Din cele 25 de exemplare doar cinci vor fi Double Cab Pick-Up, restul de 20 impartindu-se intre celelalte doua versiuni.

Masina a primit o serie de echipamente special dezvoltate pentru aceasta serie limitata. La partea frontala avem un nou calandru si un cadru in forma de A care sustine un troliu, capota a fost vopsita in negru cu finisare satin, pentru reducerea reflexiei in zilele luminoase, iar deasupra parbrizului a fost montata o bara de LED-uri de 1,27 metri lungime.

In spate se regaseste o scara, pentru situtaiile in care trebuie ajuns pe cadrul de pe plafon. Defender Works V8 Trophy II are chiar un roll bar extern pentru protectie suplimentara si poate trece prin vaduri de apa de 50 cm adancime.

In interior se regasesc scaune Recaro cu tapiterue din piele alb-negru, si un ceas custom Land Rover Trophy creat de Elliot Brown. Pentru cei care vor doar ceasul, au fost produse suplimentare 1.000 de exemplare inspirate de aceasta editie limitata. In UK, pretul de pornire pentru versiunea Defender Works V8 Trophy II 90 este de 225.000 de lire sterline.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373