Stiri

Land Rover Defender primeste un V8 benzina, de 525 CP

De 28 februarie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Ambele versiuni de caroserie, 90 si 110, cu trei, respectiv cinci usi, vor fi echipate cu noul V8 supraalimentat cu compresor mecanic. Este un motor cu benzina, de 5 litri, care dezvolta 525 CP si 625 Nm, cuplat la o transmisie automata cu opt trepte. Astfel echipat, Land Rover Defender V8 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde, avand o viteza maxima de 240 km/h.

Pentru a pune cat mai bine in practica performantele grupului motopropulsor, suspensia a fost modificata comparativ cu restul versiunilor, iar diferentialul spate electronic este nou. Special pentru modelul V8, Terrain Response 2 a primit un nou mod, denumit “Dynamic”, in care pedala de acceleratie aduce un raspuns mai prompt, iar amortizoarele, directia si sistemul de tractiune au o setare ce favorizeaza performantele.

In legatura sau nu cu Muntii Carpati, echiparea de varf se numeste Carpathian Edition si se recunoaste prin caroseria bi-ton Carpathian Grey, cu plafon, capota, montanti si hayon negre. Finisajul este semi-mat, rezistent la zgarieturi. 

La interior, Defender V8 introduce o noua versiune a sistemului de infotainment Pivi Pro, cu un ecran tactil de 11,4 inci. Acesta a devenit mai rapid si mai logic, permitand update software over the air.

Share