Stiri

Land Rover Discovery aniverseaza 25 de ani de la lansare

De 17 februarie 2014No Comments

Apreciatul model al constructorului britanic implineste 25 de ani de la lansare, ocazie cu care va fi disponibil intr-o editie speciala ce se va lansa spre jumatatea acestui an.

Land Rover Discovery 25th Aanniversary se va deosebi de restul gamei prin culoarea speciala Causeway Grey, barele de amarare argintii si prin designul special al jantelor de 20”.

Habitaclul primeste piele Windsor pentru plansa de bord si fetele usilor, in timp ce podeaua este acoperita cu mocheta. Pachetul este completat de volanul special cu insertii de lemn si piele, precum si de inscriptia “XXV” prezenta pe haion si pe portierele din fata.

 

Editia limitata Discovery 25th Aanniversary va fi construita pe baza versiunii HSE, vor fi disponibile patru culori, iar productia ar trebui sa inceapa spre sfarsitul acestui an. La inceputul anului Land Rover anunta ca au fost construite 1.088.000 de exemplare Duscovery. Pretul de plecare va fi de 77.000 de euro.

{gallery}Land Rover Discovery 25th Aanniversary{/gallery}

Share

Leave a Reply

eight − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373