Stiri

Land Rover va construi un model mai mic decat Evoque

De 9 aprilie 2013No Comments

Constructorul britanic nu vrea sa poarda oportunitatea de a concura in segmentul cu cea mai mare crestere din ultimii ani, si pregateste un SUV de 4 metri ce va fi construit in China sau India.

Efortul pentru dezvoltarea unui model Land Rover care sa masoare aproximativ patru metri in lungime, este sustinut si de proprietarul Jaguar, Tata, precum si de noul partener chinez Geely, acestia investind in retehnologizare pentru a putea produce noul model.

Land Rover intentioneaza sa ofere un concurent premium pentru clasa SUV-urilor de mici dimensiuni, pretul incepand de la de 21.000 de euro.

Designul noului model va fi inspirat de conceptul DC 100 si de noua generatie Defender, care a primit deja unda verde pentru a intra in productie.

Land Rover intentioneaza sa construiasca noul model in afara Marii Britanii, in acest moment existand intentia ca acesta sa fie produs in India, insa investitiile de 1,3 milioane de euro facute de Jaguar-Land Rover in noua fabrica din China ar putea sa schimbe decizia finala.

Share

Leave a Reply

fifteen − six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373