Stiri

Legatura dintre autostrada A3 si Bucuresti nu va fi gata anul acesta

De 4 octombrie 2013No Comments

Inaugurata in 2012, tronsonul Bucuresti-Ploiesti din autostrada A3 este departe de a fi terminat. Pe langa absenta parcarilor si a legaturilor cu drumurile adiacente, lipsa unei legaturi adevarate cu Capitala reprezinta cea mai mare problema care a facut ca pana acum doar un sfert dintre soferi sa prefere aceasta ruta.

Cu greu, au fost demarate lucrarile la legatura cu Strada Popasului, iar Guvernul Ponta ne promitea in iunie ca artera va fi finalizata in 2013. Hotnews ne anunta ca lucrarile au fost oprite insa din cauza unor rectificari bugetare care au lasat autostrada fara finantare pentru acest an.

Tronsonul de aproximativ 4 km ar fi adus autostrada A3 mai aproape de o alternativa viabila pentru bucurestenii care inca prefera sa mearga pe DN1, insa intersecia dintre Strada Peopasului si Soseaua Petricani pune si asa destule probleme soferilor, care la ore de varf trebuie sa stea la cozi lungi de aproape un kilometru.

Asadar, reluarea lucrarilor sa va face teoretic anul viitor, insa deschiderea circulatiei pe tronsonul care leaga Strada Popasului de autostrada A3 ar putea avea loc si in 2015, conform prevederilor contractuale. 

Share

Leave a Reply

14 − seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373