Stiri

Legendara seria BMW Films revine in 2014

De 18 februarie 2014No Comments

Seria BMW Films a facut valva in anii 2001-2002, in mod special datorita realizarii cinematografice de exceptie, a starurilor hollywoodiene dar si pentru prezentarea placerii de condus intr-o noua forma.

Cum seria BMW a venit cu cativa ani buni inainte de Youtube, se poate spune ca a fost unul dintre strabunii viralului pe internet, si asta intr-o epoca in care internetul era strain de multi dintre utilizatorii de astazi. Filmele scurte de acest fel sunt comune in prezent, insa acum mai bine de un deceniu, cand BMW s-a promovat in acest fel, erau ceva iesit din comun.

Acum, marca bavareza planuieste sa revina cu un nou sezon seria BMW Films. Trudy Hardy, vicepresedintele departamentului de marketing BMW North America, a anuntat la Automotive News World Congress din Detroit reintoarcerea serialului in 2014. Seria originala a avut 8 scurt metraje in care acum celebrul actor Clive Owen a jucat rolul “Soferului”, personajul unui mercenar care facea diferite job-uri si conducea mereu un BMW.

La pupitrul de productie statea David Fincher iar printre regizori s-au numarat nume colosale precum John Frankenheimer, Ang Lee sau Guy Ritchie. Sezonul al doilea l-a avut tot pe Owen la bordul unui Z4 dar nu se stie ce ne va rezerva noul sezon BMW Films. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=tEfqB-d3QJo&list=PL3A278EE758551DD8

Share

Leave a Reply

two × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373