Stiri

Legendarul R4 se teleporteaza in era electrica

De 19 octombrie 2022octombrie 21st, 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Vedeta standului Renault de la Paris, prezentata in premiera mondiala de insusi Luca de Meo, CEO-ul Grupului, 4Ever Trophy este un concept care anunta versiunea de serie planificata pentru anul 2025. Folosind platforma tehnica CMF-EV, acest model va forma alaturi de viitorul R5, o oferta electrica cu totul diferita de restul gamei Renault.

Gilles Vidal, directorul de design al marcii puncta faptul ca cele doua modele vor reprezenta legatura cu trecutul legendar al marcii, venind cu un design specific si diferit comparativ cu noile linii abordate de Megane E-Tech, ori de viitorul Scenic.

Conceptul 4Ever are 4,06 metri lungime, cu 2,1 metri latime, 1,9 metri inaltime si un ampatament de 2,57 metri. Garda la sol enorma si jantele de 19 inci, ce contin un kit de umflare a anvelopelor sunt elemente care nu se vor regasi pe versiunea de serie.

Per total, conceptul are o orientare profund off-road, avand in vedere ca aduce si un omagiu celor 25 de ani de organizare a raidurilor 4L Trophy. Viitorul R4 electric se va produce la fabrica din Cleon si va avea un motor electric de 140 CP, alimentat de o baterie de 42 kWh.

Share