Stiri

LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3, jucarie pentru cei mari

De 28 mai 2022mai 30th, 2022No Comments

LEGO îi plasează pe pasionații de supercaruri în fața volanului celui mai recent model Ferrari, prin intermediul noii machete LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 este cel mai nou model lansat de LEGO. Acesta este format din 3.778 de piese, la scara 1:8 si dispune de o cutie de viteze cu 8 trepte cu padele, motor V12 si jante argintii. Portierele de tip fluture dezvaluie un interior elegant, cu habitaclu similar cu originalul si volan cu logoul calutului cabrat. 

Cel de al patrulea model din seria LEGO Technic Ultimate Car Concept are o inaltime de peste 14 cm, 59 cm lungime si 25 cm latime. Fanii se pot bucura de o experiență imersivă vizitând pagina dedicata LEGO pentru mai mult continut exclusiv.  Modelul The LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 va fi disponibil incepand cu 1 iunie 2022 exclusiv in magazinele LEGO, urmand sa fie distribuit si in magazinele de retail incepand cu 1 august 2022. 

Pentru fanii care isi doresc mai multă actiune, Grupul LEGO si Ferrari au creat impreuna o carte pentru masutele de cafea, ilustrand si mai multe detalii de design ale modelului. De asemenea, sunt incluse interviuri cu designerii Grupului LEGO si Ferrari, dar si cu Kjeld Kirk Kristiansen, proprietarul Grupului LEGO, cu privire la insemnatatea acestui model pentru el. Cartea LEGO Technic Daytona SP3 The Sense of Perfection va fi disponibila exclusiv pe LEGO.com, la nivel global, incepand cu 1 iunie 2022, intr-un tiraj limitat de 5.000 de exemplare. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373