Motorsport

Lewis Hamilton continua cu Mercedes-AMG si in 2021

De 9 februarie 2021No Comments

Septuplul campion mondial, Lewis Hamilton, a semnat cu Mercededs-AMG Petronas F1 Team pentru sezonul 2021. O parte importanta a contractului prevede implicarea lui Hamilton si a constructorului in diverse actiuni din motorsport si chiar infiintarea unei fundatii caritabile, in acest scop.

Pastrarea lui Hamilton in echipa de F1 reprezinta un alt pas important pentru succesul viitor al constructorului. De-a lungul ultimelor 12 luni, Daimler AG si Mercedes-AMG Petronas F1 Team au stabilit cativa piloni strategici pentru dezvoltarea pe echipei in viitor. 

In martie 2020, compania a anuntat reducerea emisiilor de CO2 cu jumatate, pana in 2022, comparativ cu 2018. Apoi a urmat, lansarea programului „Accelerate 25„, care se traduce prin promovarea tinerilor. In octombrie s-a anuntat o colaborare mai stransa intre team-ul Mercedes F1 si divizia Mercedes-AMG, iar in decembrie INEOS a devenit al treilea actionar al echipei Mercedes-AMG Petronas F1, detinand cota egala cu Daimler AG si Toto Wolff. In acelasi timp, contractul lui Wolff ca Team Principal & CEO a fost extins.

Share