Stiri

Lexus confirma productia in serie a modelului LF-LC

De 8 aprilie 2013No Comments

Lexus, divizia de lux de la Toyota, a confirmat producerea in serie a conceptului LF-LC, care va servi ca noul model sportiv al companiei. Dupa ce a fost excelent primit la mai multe saloane auto, conceptul LF-LC a primit unda verde pentru productie din partea companiei nipone Lexus.

Confirmarea a venit chiar din partea vicepresedintelui departamentului de marketing, Brian Smith. „A fost gandita ca un o masina concept si cred ca a surprins pe toata lumea, inclusiv pe noi, cand conducerea a decis sa o produca, datorita impactulului avut asupra publicului. E o mare victorie”, a spus Brian Smith.

Cat despre partea tehnica a modelului, oficialul Lexus nu a dorit sa spuna o boaba, totul urmand sa fie dezvaluit cu alta ocazie. Va reamintim ca versiunea concept era echipata cu un tren de rulare hibrid care furniza o putere combinata de 499 cai. 

Cum productia lui LFA s-a terminat si ultimul exemplar tocmai a fost livrat, noul LF-LC va servi producatorului nipon detint de Toyota ca inlocuitorul ideal pentru o noua bijuterie sport.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

5 × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373