Stiri

Lexus este prima marca care ofera wi-fi in echiparea standard

De 21 martie 2014No Comments

Marca Lexus este prima marcă premium ce introduce în echiparea standard, pentru toate modelele din gamă, o dotare inedită pentru piaţa auto din România: începând cu luna februarie 2014 orice model Lexus este oferit cu Lexus Hotspot în echiparea standard. Router-ul W-LAN este oferit împreună cu trafic de date pentru o perioadă de 1 an, în limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul României (nu este inclus traficul de date în regim roaming). 

Conectivitatea permanentă la internet – asigurată prin intermediul Lexus Hotspot – vine să  completeze oferta existentă de servicii, de care clienţii Lexus beneficiază încă de la nivelul standard de echipare: cinci ani garanţie – cea mai lungă perioadă de garanţie oferită pe piaţa premium – şi cinci ani Lexus Euro Assistance – cel mai cuprinzător pachet de mobilitate din piaţă inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire şi durată).

 Sistemul Lexus Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru maşină, alimentat la baterie, cu o dublă-antenă ce asigură trafic la viteze ridicate, imbunătăţeşte recepţia semnalului şi minimizează problemele efectului Doppler. Prin intermediul său se pot conecta simultan prin wireless la internet până la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.) iar garanţia oferită pentru acest dispozitiv original este de 3 ani, termen specific tuturor accesoriilor Lexus.

 “Faptul că Lexus este primul jucător din piaţa premium care introduce wifi în echiparea standard este expresie a spiritului avangardist al mărcii, fiind prima marcă premium care a introdus tehnologia hibridă pentru un model de serie, în prezent unica ce oferă acest sistem de propulsie pentru orice model din gama sa. În plus, marca Lexus este renumită pentru atenţia cu care îşi tratează clienţii, fiind preocupată  să fie la curent cu nevoile acestora şi chiar să le anticipeze; serviciile de conectivitate la viteză mare oferite prin intermediul Lexus Hotspot reprezintă o manifestare a acestei preocupări”, a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager Lexus în cadrul Toyota Romania.

Share

Leave a Reply

10 + 20 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373