Stiri

Lexus LS+Concept dezvaluie noul limbaj de design Lexus

De 25 octombrie 2017No Comments
;;;;;;;;;;

Lexus a inaintat procesul de dezvoltare al tehnologiilor de condus autonom, motiv pentru car ea expus la Salonul Auto de la Tokyo noul concept LS+Concept.

Noul concept furnizeaza o viziune asupra noii generatii LS dar si asupra limbajului de design pe care Lexus il va adopta in viitor. In ciuda acestui lucru, LS+Concept pastreaza actuala grila Spindle si o combina cu un nou set de guri de aerisire, blocuri optice si stopuri de lumini cu laser si camere video in loc de oglinzi retrovizoare. Lexus LS+Concept dispune de sistemul Highway Teammate, un sistem de condus suta la suta autonom de la intrarea pana la iesirea de pe autostrada.

Sistemul aduce in plus schimbarea autonoma a benzilor de circulatie, pastrand o distanta sigura fata de vehiculul din fata. Noua tehnologie Lexus va fi introdusa abia in 2020. Noul concept Lexus functioneaza si ca un studiu de design exterior, motiv pentru care nu a fost conceput in interior iar LS+ nu beneficiaza de un tren de rulare.

Cel mai interesant aspect de design il regasim in dreptul grilei frontale, care se poate deschide si inchide in functie de conditiile de mediu sau modul de rulare.

Share

Leave a Reply

20 + ten =