Stiri

Lexus pregateste un rival pentru BMW M4: IS F Coupe

De 16 iulie 2013No Comments

O noua serie de fotografii spion au adus in prim plan ideea ca Lexus va lansa pe piata un rival pentru BMW M4 Coupe – IS F Coupe.  Liniile viitorului model Lexus, care cel mai probabil va debuta pe piata catre finele anului viitor, sunt preluate din conceptul LF-CC, prezentat de marca nipona la Salonul Auto de la Paris in 2012.

Este impresionant modul agresiv in care designerii au tinut sa contureze partea frontala, cu o grila masiva si guri de aerisire gigant.  Gura de aerisire din capota, spoilerul  spate si cele patru guri de evacuare denota clar intentiile sportive ale modelului IS F Coupe.

Interiorul este inspirat din versiunea sedan si vine cu o serie de insertii metalice, cusaturi in culori contrastante si nelipsitul ceas analog. Inca nu exista date despre ceea ce clientii vor gasi sub capota, insa o speculatie se poate face pe marginea celor declarate de Junichi Furuyama, inginerul sef al programului IS.

Acesta a punctat recent ca exista sanse ca propulsorul V8 de 5.0 litri sa indeplineasca normele de poluare Euro 6. Furuyama crede ca IS F Coupe ar putea utiliza fie un motor natural aspirat, fie un turbo, el fiind de partea primei variante. 

Share

Leave a Reply

19 − nineteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373