Stiri

Lexus prezinta noi imagini cu supercarul electric

De 15 februarie 2022martie 1st, 2022No Comments
; ; ; ;

Prezentat, pe scurt, pe 14 decembrie 2021, alaturi de alte 15 BEV-uri, in cadrul anuntului maraton facut de Akio Toyoda, supercarul electric apare acum in mai multe fotografii oficiale. Acesta face parte din gama de electrice pe care Lexus o va lansa pana in 2030. Cu o caroserie extrem de aerodinamica, noul model simbolizeaza noua abordare a marcii si reitereaza in era electrica legendarul LFA.

Lexus nu a anuntat ce capacitate va avea bateria, ori puterea motorului. In schimb a oferit alte informatii spectaculoase: autonomie de peste 700 km si un sprint 0-100 km/h in mai putin de 2 secunde. Japonezii afirma ca viitorul model va oferi soferului ceea ce ei numesc Lexus Driving Signature, adica o experienta de condus unica, bazata pe un raspuns liniar al masinii, care se adapteaza constant intentiilor soferului, cu acceleratii, deceleratii si schimbari de directie cat mai fluide.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373