Motorsport

Liderul din Campionatul European de Raliuri vine la Sibiu

De 11 iulie 2013No Comments

Jan Kopecky si Pavel Dressler, echipajul aflat pe primul loc in clasamentul Campionatului European de Raliuri, a confirmat particparea la Raliul Sibiului, etapa a saptea a sezonului 2013.

Dupa cele trei victorii si un loc secund, in prima jumatate a sezonului in Campionatul European de Raliuri, Jan Kopecky vine la Raliul Sibiului cu un singur obiectiv: victoria. „Am primit multe informatii despre aceasta etapa de la colegii nostri din Marea Britanie, care au castigat anul trecut aici, si suntem pregatiti sa ne luptam si noi pentru prima pozitie in clasament. Tinand cont de natura traseului, trebuie sa gestionam inteligent aceasta cursa si cred ca putem obtine un rezultat bun”, a spus pilotul Skoda Motorsport.

Conform regulamentului din Campionatul European de Raliuri, se iau in calcul cele mai bune patru rezultate din fiecare jumatate de sezon, iar Raliul Sibiului este primul eveniment din cea de-a doua jumatate. „Pentru noi este important sa castigam aici si vom face tot posibilul sa obtinem maximum de puncte. Ne vom adapta strategia in functie ceea ce se intampla pe parcursul raliului si mi-ar placea mult sa castig la Sibiu. Am ales aceasta etapa pentru ca am auzit numai lucruri frumoase si imi doream sa ajung si eu in Romania. Raliul Sibiului este cea mai buna oportunitate pentru mine si abia astept sa vizitez tara voastra”, a completat Jan Kopecky.

 

Raliul Sibiului Romania incepe oficial pe 25 iulie zi in care sunt programate calificarile, shakedown-ul, parada prin oras si startul festiv. Vineri si sambata, in cele doua zile de cursa, pilotii vor parcurge 14 probe speciale cu o lungime totala de 228 kilometri.

Share

Leave a Reply

four × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373