Stiri

Lincoln MKC apare in versiune de serie

De 14 noiembrie 2013No Comments

Prezentat sub forma de concept in primavara la NAIAS, SUV-ul Lincoln MKC este lansat acum in versiunea de serie ca model 2015, productia fiind programata sa inceapa in primavara anului viitor.

Designul pastreaza aceeasi linie ca si conceptul, insa “adaptata” productiei de serie. Asta inseamna ca portierele vor avea clante obisnuite iar esapamentul va fi mai putin agresiv. In afara de aceste elemente insa, putem considera ca modelul prezentat la NAIAS a ajuns in productie fara modificari semnificative.

Acelasi lucru se intampla si in habitaclu, unde Lincoln a preluat stilul prezentat de concept si se remarca imediat comanda cu butoane a cutiei de viteze care este un fel de “semnatura” a constructorului american.

Sub capota se afla motorul 2.0 EcoBoost pentru versiunea de baza, care cu ajutorul unui tirbocompresor livreaza 240 CP. Optional, este disponibil si un motor EcoBoost de 2,3 litri si 270 CP. Toate modelele vin echipate cu roti de 18” si tractiune fata, insa optional se poate opta pentru unele de 19” si pentru transmisia “Intelligent All-Wheel Drive” care include si sistemul “Continuously Controlled Damping”.

http://www.youtube.com/watch?v=VrC_ZV2Y6jg

{gallery}Linkoln MKC{/gallery}

Share

Leave a Reply

four × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373