Stiri

Lincoln vrea un sedan compact

De 14 iunie 2013No Comments

Producatorul american de automobile de lux este in cautare de noi solutii pentru stimularea vanzarilor, una dintre variante fiind intrarea pe noi piete cu un sedan compact premiun si un crossover.

Lincoln nu are in acest moment in gama un model compact, insa compania ia in calcul acoperirea acestui segment, insa acest lucru nu se va intampla mai devreme de 2016.

Conceptul MKC prezentat de Lincoln anul acesta la salonul auto de la Detroit ar putea intra in productia de serie incepand de anul viitor sub forma unui crossover compact. Acesta, impreuna cu modelul MKC facand parte din prima etapa a planului de relansare a marcii Lincoln.

Exista piete pe care Lincoln nu este prezent, unde segmentul compact premium creste rapid. Daca extinderea va fi aprobata, noul model va fi vandut pe pietele din Statele Unite si China si va fi un competitor direct pentru Cadillac ATS si Mercedes CLA.

Share

Leave a Reply

sixteen − fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373