Stiri

Linia DS de la Citroen, un real succes

De 6 iunie 2013No Comments

Linia DS a repurtat un real succes pe parcusul celor trei ani de la lansare. Gama si-a dovedit succesul comercial, înregistrând un număr de 350.000 unităti vândute si bucurându-se în acelasi timp de aprecierile criticilor.

Atât în China cât si în Europa, linia DS si concept car-urile impresionează cu sigurantă pe oricine. Printre cele mai recente distinctii se numără: premiul “Best Revealing Car Award” obtinut de Wild Rubis în China, premiul “Best Supermini 2013” câstigat de Citroën DS3 în UK, si “All-terrain Hybrid Car of the Year 2013” pentru Citroën DS5 în Germania.Gama DS de la Citroën debutează cu notorietate în China.

Linia DS a fost lansată cu un an în urmă, în China, cea mai mare piată auto din lume. Pozitionându-se ca un brand distinctiv pentru clienŃii chinezi, aceasta a atras atenŃia presei în cadrul Salonului Auto de la Shanghai cu concept car-ul Wild Rubis. Veritabilă chintesenŃă a tehnologiei, cu un stil rafinat si puternic, Wild Rubis a primit premiul “Best Revealing Car Award”, oferit de revista chinezească BitAuto si premiul “Best Concept Car” oferit de revista Netease. ”DS World”, primul showroom DS din lume, localizat în Shanghai, a câstigat de asemenea premiul “Best Service Agency.

Revenind în “Old World”, CITROËN DS3 câstigă premiul “Best Supermini 2013” în UK în urma sondajului de satisfacŃie JD Power în rândul detinătorilor de vehicule din UK, desfăsurat în luna maipentru revista ”What Car?”. Ocupând locul 4 dintr-un total de 116 modele, CITROËN DS3 a obtinut 5 stele pentru performantă, servicii si costuri de întretinere. Linia DS a repurtat un real succes pe parcusul celor trei ani de la lansare. Gama si-a dovedit succesul comercial, înregistrând un număr de 350.000 unităti vândute si bucurându-se în acelasi timp de aprecierile criticilor. Atât în China cât si în Europa, linia DS si concept car-urile impresionează cu sigurantă pe oricine. Printre cele mai recente distinctii se numără: premiul “Best Revealing Car Award” obtinut de Wild Rubis în China, premiul “Best Supermini 2013” câstigat de Citroën DS3 în UK, si “All-terrain Hybrid Car of the Year 2013” pentru Citroën DS5 în Germania.

În Germania, CITROËN DS5 a fost votat “All-terrain Hybrid Car of the Year 2013” la începutul luniiaprilie de către 100.000 cititori ai revistei Auto Bild Allroad, cea mai cunoscută revistă de automobile 4×4 din Europa. Începând cu 1 februarie 2013, Trust Motors, importator Peugeot, a preluat oficial activitătile de import si distributie în România ale produselor marca Citroën (autovehicule, piese de schimb si accesorii, servicii de întretinere si reparatii). Gama DS este comercializată si în România prin reteaua autorizată Citroën, la preturi începând de la 11.109 € pentru DS3, de la 15.901 € pentru DS4 si de la 22.008 €pentru DS5. Preturile sunt fără TVA si cuprind oferta promotională în vigoare.

Share

Leave a Reply

7 + 7 =