Special

Logan MCV Stepway poate fi testat de vizitatorii standului Dacia la Gaudeamus

De 22 noiembrie 2017No Comments

Dacia calatoreste nu doar in cele 44 de tari unde este comercializata, ci si la Gaudeamus. Timp de cinci zile (22 – 26 noiembrie), Dacia da intalnire pasionatilor de educatie in standul sau, creat special pentru aceasta editie ca o incursiune in Lumea Dacia.

Amplasat chiar la intrarea in pavilionul central al complexului Romexpo din Bucuresti, standul Dacia ofera ocazia de a descoperi mai mult decat o lume a informatiilor diverse si interesante, prezentate intr-un cadru inedit de personalitati apreciate de publicul tanar.

O serie de concursuri organizate in fiecare dintre cele cinci zile ale targului le va oferi castigatorilor ocazia de a se aseza la volanul unei Dacia Logan MCV Stepway si de a descoperi cum se comporta la drum unul dintre cele mai apreciate modele ale marcii.

In plus, vizitatorii care vor posta pe pagina lor de Facebook, alaturi de hashtag-urile dedicate #DacialaGaudeamus si #Lumea Dacia, fotografia proprie realizata in zona foto de la standul Dacia, vor putea intra in concurs pentru marele premiu: un weekend cu Dacia Logan MCV Stepway.

Dana Rogoz si Virgil Iantu, personalitati ale industriei de televiziune,  vor incanta copiii de-a lungul a doua ateliere educationale tematice. Nu in ultimul rand, la standul Dacia vor fi expuse, in doua biblioteci, volumele proiectului itinerant „Cele mai frumoase carti din Romania”. Acest proiect cultural, cu desfasurare anuala, este dedicat designului de carte si dimensiunii artistice a cartii vazute ca obiect (http://celemaifrumoasecarti.ro/celemaifrumoase/).

Share

Leave a Reply

4 + 12 =