HighlightStiri

Logan Stepway, lansat in Rusia

De 17 august 2018No Comments

Vandut sub sigla Renault in Rusia, modelul Dacia Logan sedan primeste exclusiv pentru piata din aceasta tara o versiune Stepway.

Gama Stepway din Rusia se largeste astfel cu inca un model dupa Sandero si Dokker. IN ceea ce priveste Logan sedan, pachetul de echipare Stepway aduce cu sine o schimbare importanta in configuratia modelului si anume inaltarea garzii la sol, pentru a permite accesul lui Logan Stepway pe drumurile usor dificile.

Bosajele clasice de la nivcelul aripilor si barelor reusesc sa schimbe infatisarea sedanului, iar acelasi lucru il face si grila frontala care a fost redesenata pentru a se inscrie in peisajul Stepway. La  nivel de dotari, modelul Renault dispune de senzori de parcare, scaune incalzite si sistem de infotainment cu Andoid Auto si Apple CarPlay.

Sub capota Logan-ului rusesc regasim un motor 1.6 pe benzina disponibil in trei variante, cu 82, 102 si 113 cai putere, si un propulsor diesel de 1.5 litri.  Versiunea diesel este oferita cu o transmisie in 5 trepte iar cea pe benzina este disponibila cu o ccutie etajata in 6 trepte.

Share

Leave a Reply

11 − 10 =