Stiri

Londra va interzice turarea motoarelor supercarurilor si muzica tare in masini

De 28 iulie 2015No Comments

londra-masini

Municipalitatea capitalei engleze – Londra – planuieste noi reguli pentru masini si conducatorii auto. Confruntata cu un val de automobile de lux si sport, Londra a devenit un adevarat templu al opulentei in ceea ce priveste automobilele.

De multe ori, posesorii acestor automobile isi folosesc masinile in valoare de sute de mii de lire sterline in mod abuziv fata de ceilalti participanti la trafic si deranjeaza cetatenii Londrei. Tocmai de aceea, consiliile locale din cartierele londoneze Kensington si Chelsea discuta aplicarea unor hotarari care controleze traficul de supercaruri de pe strazi, care are deja un impact negativ aasupra calitatii vietii comunitatilor de acolo.

Daca propunerile consiliilor vor fi aprobate, muzica tare din masini va fi interzisa si sanctionata cu amenda, turarea motorului va fi strict interzisa, la fel si accelerarile rapide. Noile reguli vor interzice mersul in coloana, folosirea claxonului si vor impune oprirea motorului in timpul stationarii.

Stiu ca s-au mediatizat intens cursele intre supercaruri pe Knightsbridge si practica turarii motorului in parcari. Vrem sa facem ceva pentru a descuraja soferii de la astfel de comportamente antisociale ”, spune Tim Ahern, membru al consiliului local pe probleme de mediu si sanatate.

Share

Leave a Reply

16 − three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373