Stiri

Lotus isi redeschide Academia de Pilotaj

De 18 mai 2022No Comments

Una dintre cele mai cunoscute academii de pilotaj din UK isi redeschide sesiunile. Lotus Driving Academy (LDA) revine, incepand cu 22 iunie, si va oferi cursuri in zilele de joi, vineri si sambata pe circuitul de testare de la Hethel, casa lui Lotus inca din 1966. 

Vor fi disponibile trei module diferite. Cel mai scurt, denumit “A taste of Lotus”, are 20 de minute  si consta in cateva ture de circuit la volanul lui Emira, consiliat de pe scaunul pasagerului de un instrucrtor profesional. 

“Introduction to Sport Cars” este un program de o zi, ce include doua sesiuni de cate 20 de minute poe cicruit cu Emira, un tur complet al fabricii si vizionarea colectiei de modele istorice. In fine, cel de-al treilea modul disponibio se numeste “Tailor-Made Advanced” cu o rata de 3 cursani la 1 instructor. in acest caz vorbim deja despre invatarea notiunilor de pilotaj, cu ateliere teoretice si practice. Preturile sunt de 180 de lire pentru “A taste of Lotus”, 720 de lire in cazul lui “Introduction to Sport Cars” si 960 de lire pentru “Tailor-Made Advanced”. programarile se pot face deja aici

Share