HighlightStiri

Lotus lanseaza un Evora mai practic

De 29 ianuarie 2020No Comments
;;;;;

Britanicii aduc in gama o a doua versiune, denumita Evora GT410, care ofera o dotare standard mai buna decat GT410 Sport dar si un confort superior in conducere. Noul model a fost gandit pentru a deveni o masina cu utilizare zilnica, mai practica si mai usor de condus. Acum ofera scaune sport Sparco si sistem de aer conditionat, precum si o camera video pentru mersul inapoi, utila avand in vedere unghiurile moarte foarte mari in partea posterioara. Oricum, partea din spate a primit o luneta clasica, pentru un plus de vizibilitate. 

Evora GT410 vine in standard cu un sistem premium de infotainment, cu navigatie, radio digital DAB  (ompremiera) si Apple CarPlay. Spre deosebire de modelul Sport, s-a lucrat la insonorizarea mai buna a habitaclului, iar pe portiere au fost integrate cotiere si buzunare de depozitare. De asemenea, paleta de culori pentru caroserie a fost extinsa, inclusiv cu nuante din trecutul Lotus. Amortizoarele au fost recalibrate, pentru a oferi un confort mai bun si o filtrare mai eficienta a socurilor, complementar cu folosirea unor anvelope all season Michelin Pilot Sport 4S. 

Din echipamentul standard mai fac parte jante de 19 inci la puntea fata si de 20 de inci la cea spate, etriere rosii AP Racing, cruise control, scaune incalzite si senzori de parcare. Motorul este acelasi V6 de 3.4 litri, ce dezvolta 416 CP si 410 Nm, asigurand o viteza maxima de 300 km/h si un sprint 0-100 km/h in 4,2 secunde.

Share

Leave a Reply

three × three =