ElectricStiri

Lotus va colabora cu Britishvolt si arata schita viitoarei sportive EV

De 31 ianuarie 2022februarie 8th, 2022No Comments

Cele doua companii, Lotus si Britishvolt, specializata in productia de baterii electrice, au semnat un memorandum de intelegere, care prevede colaboararea in cercetarea si dezvoltarea unor noi tehnologii EV. Mai in detaliu, primul obiectiv este producerea unui pachet inovator de baterii, ce va alimenta viitoarea generatie de masini sport Lotus. In plus, se specifica faptul ca Britishvolt va fi responsabila de partea de baterie, in vreme ce tehnologiile sistemului de propulsie sunt dezvoltate de Lotus. Cu aceasta ocazie, a fost prezentata si o schita oficiala a noul model sport Lotus.

Noua colaborare reprezinta inca un pas pe care producatorul auto britanic il face catre un nou statut, de brand electric de performanta. In acest program se inscrie si recenta investitie de 100 de milioane de lire sterline, pe care Lotus a facut-o in baza sa de productie si cercetare din UK, care include centrul de la Hethel, pentru modelele Emira si Evija. Acesta din urma va inspira toate modelele viitoare electrice Lotus.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373