Special

Magnus Walker viziteaza locatia Porsche din Leipzig

De 20 martie 2018No Comments

Magnus Walker, cetatean britanic nascut la Sheffield si rezident la Los Angeles, a intrat in pop culture prin pasiunea sa pentru Porsche.

Prin infatisarea sa extravaganta, Magnus Walker contrasteaza puternic cu ideea de imagine pentru o companie de automobile de lux. Insa Magnus Walker si-a creat singur propria poveste cu automobilele Porsche 911 si a fost imbratisat de compania germana.

Carismaticul personaj si-a lansat cartea „Dirt Don’t Slow You Down” chiar in centrul Porsche din Leipzig, unde participantii au putut sa-si conduca automobilele pe circuitul de teste Porsche lung de 3,7 km. Facilitatea omologata de FIA prezinta replici ale unor viraje celebre de pe circuite celebre, cum ar fi Corscrew de pe Laguna Seca, Parabolica de pe Monza sau Carousel de pe Nurburgring.

Vizita lui Walker la Leipzig a consemnat si un tur al fabricii Porsche, unde sunt asamblate 650 de exemplare Macan pe zi. Prezenta lui Magnus in fabrica din Leipzig, in locul fabricii din Stuttgart, unde sunt asamblate modelele 911, face parte dintr-o campanie de marketing regizata de Porsche.

Share

Leave a Reply

twenty − 1 =