HighlightStiri

Marca DS Automobiles s-a lansat oficial in Romania

De 28 noiembrie 2019No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Marca DS Automobiles s-a lansat in Romania in cadrul unui eveniment exclusivist la care au luat parte peste 250 de persoane – jurnalisti, parteneri, iubitori ai marcii si potentiali clienti. Atmosfera futurista, tehnologia, clipurile animate, designul salii si masinile expuse au creeat cadrul perfect in care sa poata fi admirate in premiera in Romania cele doua modele actuale emblematice ale marcii DS Automobiles  – DS 7 CROSSBACK si DS 3 CROSSBACK cat si prototipurile electrice – DS 7 CROSSBACK E-TENSE si DS 3 CROSSBACK E- TENSE.

Pentru a introduce invitatii in universul DS si a le aminti de istoria si performantele timpurii ale marcii DS, in cadrul evenimentului de lansare a fost creat un showroom old-style, unde au fost expuse doua modele de colectie Citroën DS Pallas. Unul din 1971, Gri Palladium, cu capacitate motor 2175 cmc, 125 CP, injectie benzina Bosch multipunct si cutie manuala 5+1 trepte. Si unul din 1974, Brun Scarabee, capacitate motor 2348 cmc, 130 CP, injectie Bosch multipunct si cutie semiautomata (robotizata, hidraulica).

Clientii, pasionatii, dar si curiosii pot admira SUV-urile DS 7 CROSSBACK si DS 3 CROSSBACK in noul showroom DS deschis la concesionarul Eurial Invest Pantelimon. Acesta este conceput ca un butic auto dedicat elegantei si rafinamentului. Experienta clientilor DS merge mai departe de un simplu showroom, acestia bucurandu-se de beneficii exclusive, dedicate, prin programul de customer experience “Only You”.

“Ambitia noastra este de a face din DS marca auto preferata a celor ce apreciaza rafinamentul, eleganta si confortul la superlativ” – a declarat in cadrul evenimentului, Andrei Iacob – CEO Trust Motors.

DS Automobiles, marca Premium a Grupului PSA  a fost lansata in 2015 si isi propune sa intruchipeze know-how-ul frantuzesc in materie de automobile de lux.  Marca DS lanseaza, odata cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK si DS 3 CROSSBACK, o gama de vehicule si in versiune electrificata sub semnatura E-TENSE.

Prezenta in 34 de tari, marca DS a creat si dezvoltat o retea de distributie exclusivista care include, la inceputul anului 2019, 400 DS STORES si DS SALONS la nivel mondial. In Romania, marca DS Automobiles este reprezentata prin importatorul oficial TRUST MOTORS.

 

 

Share

Leave a Reply

five + 4 =