Stiri

Maria Sharapova este noul ambasador Porsche

De 24 aprilie 2013No Comments

Maria Sharapova a semnat un contract pe trei ani si a devenit noul ambasador al marcii Porsche. Tenismena rusa Maria Sharapova a semnat un contract pe 3 ani cu Porsche devenind astfel ambasadorul marcii germane. Starul rus va fi imaginea unei campanii de promovare Porsche in intreaga lume.

Sharapova, in varsta de 26 ani, nu este la inceputul carierei ca ambasador al unei marci auto. Atleta a mai avut din 2006 pana in 2009 un contract asemanator cu Land Rover.

„Maria Sharapova este o atleta exceptionala. Ea combina performanta de top cu eleganta si puterea. Acestea sunt calitatile necesare si in sportul cu masini”, declara Matthias Mueller, CEO Porsche, in momentul anuntarii noului parteneriat. „Profilul ei si mai ales carisma se potrivesc de minune brandului Porsche”, a mai adaugat cel mai inalt oficial Porsche.

Multe voci au spus, dupa anuntul noului parteneriat, ca este ciudat cum marca Porsche a ales o femeie si o tenismena pentru a fi noul ambasador. In mod traditional, politica de promovare a celor de la Porsche se baza pe imagini masculine.

Share

Leave a Reply

9 + five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373