Stiri

Martorul cheie revine asupra declaratiilor si confirma mita in procesul lui Bernie Ecclestone

Procesul in care Bernie Ecclestone, patronul Formulei 1, este acuzat de mita a luat o noua intorsatura. Dupa ce saptamana trecuta, soarta lui Bernie parea sa fie una buna, intrucat martorul cheie in proces nu a confirmat ceea ce pretindeau procurorii in capetele de acuzare.

Gerhard Gribkowsky, fost bancher si actual detinut, a revenit in aceasta saptamana cu declaratii care il incrimineaza clar pe Bernie Ecclestone. Daca va fi condamnat, britanicul in varsta de 83 de ani  va infrunta inchisoare si va pierde controlul asupra Marelui Circ.

Gribkowsky, un oficial al bancii cu capital de stat BayernLB in urma cu cativa ani, a declarat ca a fost influentat mental de Ecclestone, motiv pentru care i-a luat partea. Asta, pe langa mita oferita. Rolul bancherului  mituit a fost sa nu negocieze la sange pretul oferit pentru actiunile pe care banca germana le detinea in Formula 1.

Gribkowsky a recunoscut ca Bernie Ecclestone i-a oferit mita, motiv pentru care i-a facilitat un pret mai bun. Avocatul lui Ecclestone a lansat o ofensiva dupa declaratiile contradictorii pe care actualul detinut Gribkowsky le-a oferit: „Trebuie sa asteptam sa vedem cu cate versiuni va mai veni”. 

Share

Leave a Reply

20 − sixteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373